Abonamente/Contact

Bine ați venit la secțiunea de contact a site-ului www.longevitymagazine.ro. Suntem aici pentru a răspunde la orice întrebări sau nelămuriri pe care le aveți și pentru a ne asigura că aveți cea mai bună experiență pe site-ul nostru.

MODALITĂȚI DE CONTACT:

Încercăm să răspundem la toate mesajele cât mai rapid posibil și să rezolvăm orice probleme întâmpinate de către utilizatori într-un mod eficient și profesionist. De asemenea, suntem deschiși să primim sugestii și feedback de la utilizatorii noștri pentru a îmbunătăți continuu experiența pe site-ul nostru.

ABONAMENTE

Abonament 12 luni – 110 lei(Economisești 21% față de prețul de copertă)

ABONEAZĂ-TE ONLINE

Alte modalități de abonare:

  • Prin MANDAT POŞTAL sau ORDIN DE PLATĂ în contul S.C. ANTENA 3 S.A. RO08 RZBR 0000 0600 1282 4328, deschis la RAIFFEISEN BANK AG AEROGARII (după efectuarea operaţiunii trimiteți email la [email protected], pentru a transmite datele de facturare și livrare);
  • La orice OFICIU POȘTAL al Poştei Române sau la factorul poştal care aduce corespondenţa; Prețului de abonament i se adaugă taxele poştale percepute de Poșta Română.
  • Prin intermediul FIRMELOR DE ABONAMENTE specializate în colectarea şi distribuţia abonamentelor de presă; Prețului de abonament i se adaugă taxele poştale percepute de firmele de abonamente.

Pentru abonamentele plătite până la data de 20 a lunii, livrarea revistei se va face începând cu prima zi a lunii imediat următoare.

Abonamentele vor fi livrate numai pe teritoriul României.

Pentru a putea cumpăra abonamente folosind sistemul de plată online ai nevoie de un card de credit/debit VISA, MASTERCARD valabil.

Pentru abonamentele contractate prin oficiile Poștei Române, prin intermediul firmelor de abonamente specializate, prin mandat poștal sau ordin de plată, dovada plăţii şi datele de identitate și livrare pot fi transmise prin una dintre următoarele modalităţi:

  • e-mail la adresa [email protected];
  • mesaj whatsapp pe numărul de telefon 0746.281.248.

Telefon ABONAMENTE: 0746.281.248, luni – vineri între orele 09.00-18.00.

Vă mulțumim pentru interesul acordat site-ului nostru și ne dorim să aveți o experiență plăcută de navigare.