Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate

Politica noastra de confidentialitate este importanta pentru noi si ne angajam sa protejam informatiile personale ale utilizatorilor nostri. Acest document descrie modul in care colectam, utilizam si protejam informatiile personale furnizate de utilizatorii nostri prin intermediul site-ului nostru de stiri politice.

Informatii colectate: Colectam informatii personale precum numele, adresa de email si alte informatii voluntare furnizate de utilizatori atunci cand se inregistreaza sau completeaza formulare pe site-ul nostru.

Utilizarea informatiilor: Informatiile personale colectate sunt utilizate pentru a personaliza experienta utilizatorilor pe site-ul nostru, pentru a raspunde la cererile utilizatorilor si pentru a le oferi informatii si oferte relevante.

Partajarea informatiilor: Nu vom vinde, inchiria sau furniza informatiile personale ale utilizatorilor nostri catre terte parti fara consimtamantul lor explicit. Pot fi partajate informatii cu partenerii nostri de afaceri pentru a furniza servicii si produse relevante utilizatorilor, dar numai in masura in care acest lucru este necesar si cu respectarea legilor aplicabile privind protectia datelor.

Securitatea informatiilor: Ne angajam sa protejam informatiile personale ale utilizatorilor nostri prin implementarea de masuri de securitate tehnice si fizice adecvate. Desi facem eforturi reasonable pentru a proteja informatiile personale ale utilizatorilor, nu putem garanta siguranta absoluta a acestor informatii in cazul unui incident de securitate cibernetica.

Schimbari la politica de confidentialitate: Politica noastra de confidentialitate poate fi actualizata periodic si orice modificare va fi afisata pe aceasta pagina. Va recomandam sa verificati periodic acesta pagina pentru a fi la curent cu orice modificari.

Drepturile utilizatorilor: Utilizatorii au dreptul de a accesa, corija si sterge informatiile personale detinute de noi. Acestea pot fi exercitate prin intermediul contactarii departamentului nostru de confidentialitate.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la adresa [email protected].