Există o metodă rapidă și ușoară de slăbit, recomandată de nutriționistul Saul Sanchez. Potrivit Jurnalul, acesta spune că pâinea poate duce la acumularea de grăsime corporală din cauza excesului de calorii. Făinoasele nu sunt cele mai bune surse de carbohidrați și ar trebui consumați în funcție de nivelul de activitate fizică.
„A însoți mesele cu pâine poate duce la acumularea nedorită de grăsime corporală. În primul rând, din cauza excesului de calorii pe care îl adaugi. În al doilea rând, pentru că dublezi aportul de carbohidrați într-o singură masă, deși s-ar putea să nu ai nevoie de o cantitate atât de mare.
Ține cont de faptul că făinoasele, în general, nu reprezintă cele mai bune surse de carbohidrați. Acești nutrienți acționează în principal ca sursă de energie, așa că ar trebui să îi consumi în funcție de nivelul tău de activitate fizică”, a transmis nutriționistul Saul Sanchez pe Instagram, potrivit dcnews.ro.
Cum slăbești rapid un kilogram
Nutriționistul spune că pentru a pierde un kilogram de grăsime corporală, trebuie să creezi un deficit energetic de 7.500-8.000 de calorii. Acesta se obține pe parcursul unei săptămâni sau mai mult. Poți să renunți la felia de pâine de la fiecare masă, care adaugă crca 1.500 de calorii pe săptămână, și ai putea crea astfel un deficit suficient pentru a pierde un kilogram de grăsime într-o lună.
„Vrei să slăbești un kilogram de grăsime corporală într-un timp relativ scurt și cu puțin efort? Îți voi explica cum se face!
Pentru a pierde un kilogram de grăsime, ai nevoie de un deficit energetic între 7.500 și 8.000 de calorii. Așa vei reuși! Evident, acest deficit nu se va obține într-o singură zi, ci treptat – într-o săptămână, două sau chiar o lună. Trebuie să știi că o felie de pâine obișnuită are aproximativ 140 de calorii.
Dacă mănânci pâine la fiecare masă principală, adaugi aproximativ 1.500 de calorii pe săptămână; într-o lună, doar renunțând la acele felii, ai putea crea un deficit suficient pentru a pierde un kilogram de grăsime, fără niciun efort major”, a spus nutriționistul.